fbpx

Monthly Archives: september 2024

Pålning för Velandaskolan

Johnsson&Josefsson är på plats i Trollhättan för att påla för ny skola, ett perfekt jobb för våra lastbilar där vi både borrar och slår pålar med samma enhet. Vi sparar extra etableringar och tid för beställaren, tack till Tommy Byggare för förtroendet återigen!

Pålning för Micore Boats

Sjögren&Skåås är på plats i Lidköping och slår pålar för en utbyggnad av befintlig lokal, vi tackar Brobergs Bygg&Entreprenad AB för förtroendet!

Pålning på Orust

Sjögren&Skåås är på plats i Varekil och pålar för nytt ställverk, RR75 ska slås ned i backen och självklart använder vi oss av CE-märkta rör från SSAB.

Pålning för ny pool

Vilken måndag, sol och fullt upp!Sjögren&Skåås startar veckan i vackra Änggården och slår pålar för ny pool, imorgon avslutar de skruvpålningen på Ragnsells. Om vi har de bästa killarna? Japp!

Villapålning

Vi har specialutrustade lastbilar med kran samt frihängande hydralhammare med en räckvid där vi når ca 19 meter och behöver därför inte göra någon åverkan på området utan kommer åt överallt, dimensioner oftast lämpar sig bäst är RR75 och RR90. Då vi alltid har material hemma brukar vi kunna leverera ca tre veckor efter beställning. […]

Pålning för Brixly

”Har ni något att göra i dessa tider” är frågan vi ofta får i just nu och svaret är ett rungande JA! Så till den milda grad att vi nyanställer och skapar ett lastbilsteam till.En klok varelse sa en gång att ”drakar lyfter i motvind” och det är lite så vi jobbar på BGS Svensson […]

Pålning för flerbostadshus

Om borra med lastbil är det bästa? Ett högt och klart JA på den. Johnsson&Josefsson lämnade Mörrum och Södra Cell å drog direkt till Kållered och @hedinconstructionab för att borra. Nya hus ska byggas och vi är på plats, trevlig fredag alla pålningslovers och håll i hatten för idag blåser det minsann på bästkusten!

Dubbelutrustade lastbilar

Två av tre jobb denna vecka som Johnsson&Josefsson kombinerar slagen och borrad påle, om kunderna är nöjda över att vi kan byta pålmetod under trettio minuter? Jajamensan! Tids och kostnadseffektivt samt mindre klimatpåverkan då vi använder oss av mindre kompressorer och endast en etablering. Mölndal, Hovås och Floda har fått besök denna vecka och den […]

Borrade och slagna pålar med lastbil?

Om vi borrar med våra lastbilar? Jajamensan upp till dimension 170. Har vi fortfarande fullt upp? Japp och vi har redan nu börjat fylla på efter semestern vilket passar bra då vi kommer öka och ha fyra jäkligt grymma lag i lastbilarna i Kungshamn. Trevlig kväll önskas alla pålningslovers!